Нові тенденції в суші: інтернаціоналізм і творчість


Опубликованно 13.06.2018 05:25

Нові тенденції в суші: інтернаціоналізм і творчість

Суші в моді ось вже протягом кількох років. Вони потроху витісняють захоплення фаст-фудом і ресторани традиційної кухні. Ця концепція не перестає розвиватися. Потихеньку з'являються нові тенденції в суші, які далекі від класичних суші з рисом, огірком або лососем, загорнутим в лист салату. Японія і Перу

Фото: TripAdvisor

Останнім часом у Франції користуються популярністю страви, що поєднують японську і перуанську кухню. Смаки двох країн втілюють у життя унікальні страви, такі як севіче, кау-кау, щось на зразок тушкованої картоплі з гострим жовтим перцем. Японія і Мексика

Фото: TripAdvisor

Суші буріто з'явилися завдяки злиттю японської та мексиканської кухні. Тортилью мексиканського буріто замінили соєвим листом з гарніром з ароматного рису, вугра, краба і пряного лосося. Суші наруто

Фото: Yamato Sushi

Практично бескалорийные, але дуже смачні суші наруто за типом ролів припадуть до смаку навіть самим вибагливим гурманам. У цьому полегшеному варіанті замість листа водоростей використовують скибочку огірка, в який загортають шматочки копченого лосося, авокадо або тунця. Суші-арт

Фото: pinterest.com

Паралельно з появою нових концепцій, з'явилося так зване "суші-арт", яке полягає в створенні свого власного суші, наприклад у вигляді ведмедя або із зображенням вашої улюбленої зірки. Все, що прийде вам в голову, щоб порадувати погляд і смакові рецептори.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати роли Філадельфія. Також ми писали про суширитто – гібриді суші і буріто.

Дивіться відео, як приготувати японський місо суп:


banner14

Категория: Интернет